Hunedoara: Adevărul de seară te ajută să îţi găseşti un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatorii hunedoreni au pus la dispoziţie prin Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă aproximativ 700 de locuri de muncă. Vă prezentăm, mai jos, ofertele AJOFM Hunedoara.

Citeşte şi:

Hunedoara: În judeţul Hunedoara, 50 de şomeri concurează pe un loc de muncă

Hunedoara: Angajatorii au aşteptat şomerii în zadar

Hunedoara: De la clăpari şi mătase, la clubul şomerilor

Între posturile declarate vacante de către firme, la AJOFM Hunedoara, sunt cele de medic stomatolog, biolog, inginer şi economist de bancă. Cele mai multe locuri de muncă disponibile, peste 100, sunt pentru muncitori necalificaţi la montarea şi asamblarea pieselor. Niciun post vacant nu este destinat exclusiv absolvenţilor instituţiilor de învăţământ. 

Cifra şomerilor se apropie de 20.000 
În judeţul Hunedoara sunt, în prezent, aproximativ 19.000 de şomeri, iar rata şomajului este în continuă creştere. Zeci de firme hunedorene şi-au trimis angajaţii în şomaj ori au restanţe la plata salariilor. 

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO