Poliţist în vârstă de 29 de ani, găsit în maşină, împuşcat în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă

Oamenii care l-au găsit pe poliţist au sunat la 112. Acesta era mort în maşină, plin de sânge. Tânărul a fost încadrat în Poliţie, din sursă externă, în anul 2017.

Conform IPJ Giurgiu, joi, 26 noiembrie, la ora 13.10, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a fost sesizat prin SNUAU 112, de catre un bărbat, cu privire la faptul că la ieşirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o maşină, se află o persoană plină de sânge.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin care, au constatat că pe D.C. 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului.

În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului.”

Poliţistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anulului 2017, în funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu.

Din punct de vedere psihologic, poliţistul a fost evaluat la data de 26.07.2017.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă,  condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Citeşte şi:

Principalii suspecţi pentru uciderea şi incendiarea cadavrului Mihaelei Mircea, aduşi, joi, în instanţă. Curtea de Apel decide dacă rămân sau nu după  gratii