FOTOGALERIE S-au întrecut în ratări. Astra II Giurgiu şi FCM Bacău au remizat după un meci cu multe faze de poartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi au avut multe şanse de gol, giurgiuvenii au înscris o singură dată, prin Lukacs (dreapta, la minge)

Astra II şi FCM Bacău au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă, 29 octombrie, pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu. Cele două formaţii nu şi-au împărţit numai punctele, ci şi ocaziile.

După Callatis Mangalia, o altă formaţie aflată în zona „minată” a clasamentului, FCM Bacău, reuşeşte să plece neînvinsă de la malul Dunării.

Dacă acum două săptămâni formaţia dobrogeană a făcut antijoc în cea mai mare parte a meciului, echipa moldavă a intrat pe teren cu trei vârfuri şi a reuşit să îşi creeze, mai ales în actul secund, ocazii clare de poartă.

CLICK PENTRU IMAGINI DE LA PARTIDĂ

Acelaşi lucru se poate spune şi de Astra II care a ratat cât pentru două meciuri, imprecizia la finalizare şi „găurile” din defensivă aducându-l pe Imilian Şerbănică în pragul unei crize de nervi.

Ratări pe bandă rulantă
Începutul de meci a aparţinut giurgiuvenilor însă primii care au marcat au fost moldovenii.

După ce Fonseca  (minutul 10), Cosmin Matei (11) şi Lukacs (12) n-au reuşit să găsească „ţinta” din poziţii ideale, Huiban a profitat de o eroare colectivă în defensiva gazdelor şi l-a învins pe Gavrilaş (minutul 14).

Deşi au egalat rapid, în minutul 20, prin Lukacs, giurgiuvenii au avut în şase minute alte două ocazii mari prin cei doi atacanţi: Fonseca şi Lukacs.

Nogo şi-a arătat limitele, cel puţin la capitolul viteză, în minutul 27 atunci când a faultat din postura de ultim apărător însă a primit dpar cartonaş galben, prima repriză încheindu-se cu gazdele atacând în valuri.

Scenariul s-a repetat şi în primele douăzeci de minute ale actului secund atunci când William (de două ori), Fonseca (de două ori) şi Tigoianu nu l-au putut învinge pe Stamatin care a fost în zi mare.

Profitând de căderea fizică a jucătorilor gazdă (cei mai mulţi aflându-se la cel de-al treilea meci în şapte zile), băcăuanii pot da lovitura însă Gavrilaş respinge extraordinar în corner, iar Doboş reia „peste” din interiorul careului mic.

Ultima ocazie importantă i-a aparţinut lui Tigoianu, însă Stamatin a fost, şi de această dată, „îngerul păzitor” al echipei sale.

Astra II Giurgiu – FCM Bacău 1-1 (1-1)
Au marcat: Lukacs (21) / Huiban (14)

ASTRA II GIURGIU: Gavrilaş – C. Gheorghe (cpt.), Nogo, Oprsal, Vădrariu – William, V. Dinu I (79 Gafiţa), Ochia (70 G. Marcu), C. Matei (64 Tigoianu) – Lukacs, Fonseca. Antrenor: Imilian ŞERBĂNICĂ
FCM BACĂU: Stamatin – Şt. Apostol, Lozneanu (61 Vraciu), I. Ursu, Luncanu – Mihălăchioaie – Întuneric, Taban, Doboş – Huiban (61 Curiliuc), Boghian (cpt.) (87 Bursuc). Antrenor: Gheorghe POENARU

Stadion: „Marin Anastasovici”, Giurgiu;
Spectatori: 300;
Cartonaşe galbene: Nogo / Şt. Apostol, Lozneanu;
Arbitri: Cristina Babadac (Alexandria) – Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Valentin Cristea (Călăraşi).

În urma acestui rezultat, Astra II Giurgiu a acumulat 16 puncte fiind pe locul cinci însă cu -2 la „adevăr”. De cealaltă parte, FCM Bacău are 12 puncte fiind pe loc retrogradabil, doisprezece.

Mai multe pentru tine:
Tenis: Irina Begu s-a calificat în turul al doilea la Roma (WTA)
Suma pe care o cere Florin Ristei pentru un concert de o oră: „Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin” VIDEO
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Imagini cu Florin Piersic transportat de la Cluj la București cu un avion SMURD luat din mijlocul antrenamentelor NATO, după ce actorul a fost operat la inimă
Seceta pedologică se menţine în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse, în majoritatea ţării
Exporturile Chinei în Rusia au scăzut cu peste 10% în aprilie, după un declin de 13% în martie
Ce frumoasă a fost Daniela Nane la brațul iubitului mai tânăr. Parcă a renăscut! Controversele apărute după Premiile Gopo
Gigi Becali, negocieri „la sânge“ pentru Coman: a dezvăluit cele două variante propuse arabilor
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Cate Blanchett, Premiul Donostia la Festivalul de Film de la San Sebastian. Este a doua actriță australiană care primește această distincție
Judecătoarea din cazul 2 Mai lovește din nou. A întrebat-o pe mama lui Sebi dacă s-a „speriat“ când a auzit că fiul ei a murit VIDEO UPDATE