VIDEO Cum a reuşit să ascundă un şofer zeci de mii de pachete de ţigări netimbrate în caroseria unei autoutilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: captură video

Ţigările de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii gălăţeni în caroseria unei autoutilitare, în urma unui control de rutină. Şoferul autovehiculului, un bărbat cu dublă cetăţenie, a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru contrabandă cu ţigări.

Astăzi, 5 mai, în jurul orei 01.50, poliţiştii postului de Poliţie Oancea au oprit în trafic, pe D.J. 242/E, la ieşirea din comuna Oancea, o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat, de 29 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească. Oamenilor legii le-a atras atenţia faptul că bena autovehiculului nu era din tablă, ci dintr-un material textolit, astfel că au dat-o jos şi nu mică le-a fost surprinderea când au constatat că sub aceasta se găseau zeci de mii de pachete de ţigări de contrabandă.

”Cu ocazia controlului amănunţit al autoutilitarei, poliţiştii au constatat că suprafaţa care acoperea bena nu este din tablă, ci din material textolit, prins pe margini cu şuruburi. După desfacerea suprafeţei respective, în bena autoutilitarei au fost găsite 34.930 de pachete ţigarete netimbrate, de provenienţă din Ucraina”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar conducătorul auto suspectat de contrabandă  a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe pentru tine:
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Pragul de frecvență al bolii. Un psiholog ne învață cum să ne ridicăm vibrația ca să evităm suferința
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO