Un şofer beat a făcut praf cu maşina o troiţă după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a ieşit în decor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 36 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, în contextul în care s-a urcat băut la volan şi  într-o curbă, pe DJ  251G, a ieşit în afara carosabilului şi a lovit o troiţă, accidentându-se.

Pe 6 martie, un bărbat de 36 ani a condus autoturismul pe D.J. 251G, din direcţia localităţii Valea Mărului către localitatea Corni, şi din cauza vizibilităţii reduse şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul autoturismului, într-o curbă, şi a ieşit în afara părţii carosabile, oprindu-se într-o troiţă. 

”În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Alcooltestul a relevat faptul că bărbatul consumase băuturi alcoolice, fiind înregistrată o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate şi probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.