Mihai Capră-subsecretar de stat în MAI: „Dacă pleacă Blaga, plec şi eu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect al judeţului Galaţi, care în acest moment ocupă funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că va demisiona în momentul în care va pleca şeful său direct

Mihai Capră a declarat pentru „Adevărul de Seară" Galaţi că îşi va înainta demisia în momentul în care plecarea lui Blaga din fotoliul de şef al Internelor va deveni o certitudine.

„Mi se pare normal să fac acest lucru, având în vedere că am venit alături de acesta, pentru a forma o echipă. În urma acestei demisii nu sunt de aşteptat şi alte gesturi similare din teritoriu, având în vedere că nu se poate compara situaţia mea cu a şefilor din teren", a spus acesta.

Mihai Capră a primit funcţia de la Minister la sfârşitul lui septembrie 2009, iar în perioada 7 ianuarie 2005 - 19 mai 2008 a ocupat postul de prefect al judeţului Galaţi.


Capră a spus că va ieşi din administraţie şi se va ocupa în continuare de afacerile sale.

Tot astăzi şi-au anunţat demisiile Olimpiodor Antonescu, şeful Jandarmeriei, Petre Tobă, şeful Poliţiei, Dan Valentin Fătuloiu, secretar de stat şi şeful departamentului de ordine publică, Liviu Popa,şeful DGA.