L-aţi văzut? Poliţiştii gălăţeni caută un septuagenar bolnav de Alzheimer, dispărut de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Dumitru, bărbatul dispărut de la domiciliu FOTO IPJ Galaţi

Poliţiştii din Galaţi caută un bărbat, de 74 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Joi, 25 iulie 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat despre faptul că în ziua de 24 iulie a.c., Alexandru Dumitru, în vârstă de 74 ani din comuna Cuca, a dispărut de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Deoarece bărbatul suferă de boala Alzheimer, nu poate preciza cum se numeşte sau unde locuieşte, iar potrivit apropiaţilor, acesta obişnuieşte să se plimbe pe raza comunei Cuca.

La data dispariţiei era îmbrăcat cu pulover cu mâneci lungi, culoare gri deschis, pantalon lung, culoare maro, pe cap avea o şapcă cu cozoroc de culoare bleu deschis, încălţat cu sandale culoare maro roşcat.

Semnalmente: 1.70 – 1,80 m. înălţime, constituţie slabă, ten piele deschisă, faţa rotundă, păr grizonat cu fir drept tuns scurt, ochii căprui, urechile ovale mari, nas mijlociu drept, gura mijlocie, buzele subţiri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului, sunt rugate să o sune pe fiica persoanei dispărute la numărul de telefon 0785.167.406, sau la numărul unic de urgenţă - 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.