Deseară: "Ice Age 3" la Casa Sindicatelor. Intrarea este liberă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a cincea zi a Festivalului „Future Movie”, gălăţenii vor putea viziona cel de-al treilea film din seria „Ice Age”, dar şi un film românesc de Geo Saizescu.

Ice Age 3 a fost lansat anul trecut, în iulie, şi a oferit un nou plan de desfăşurare al acţiune îndrăgitelor animăluţe:  Sid-leneşul, Manny – mamutul şi Diego – tigrul.

Filmul, regizat de Mike Thurmeier şi Carlos Saldanha, este destinat cinefililor  de toate vârstele. Cu vocile actorilor Seann William Scott, John Leguizamo şi Ray Romano, care dau viaţă personajelor, filmul urmăreşte aventurile celor trei prieteni Sid, Manny şi Diego,   alături de simpaticul şi veşnic lovitul de soartă Scrat, veveriţa cu tendinţe suicidale pentru o ghindă.

De asemenea, tot mâine, la ora 17.00, în sala teatrului Dramatic „Fani Tardini” va avea loc proiecţia filmului „Secretul lui Bachus”, în regia lui Geo Saizescu.

Produs în anul 1984, filmul redă povestea lui Gheorghe Ştefănescu, un negustor de vinuri al Bucureştiului anului 1970, care a declanşat una dintre cele mai mari operaţiuni împotriva crimei organizate din acea perioadă. 

Mâine: „Lotus”

Mâine va rula la „Future Movie” cel de-al treilea film în regia lui Ioan Cărmăzan: „Lotus”. 

Liniştea unui orăşel de pe litoral este tulburată de un eveniment dramatic: câţiva vagabonzi încearcă să violeze o fată. În apărarea ei sare un tânăr şi între cei doi se înfiripă o idilă. Ce a ieşit de aici, puteţi vedea mâine, la Teatrul „Fani Tardini”.

Mai multe pentru tine:
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora