Accident cu o victimă produs pe fondul neatenţiei. Vina aparţine atât pietonului accidentat, cât şi şoferului maşinii care l-a lovit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a suferit răni uşoare după ce a fost lovită de un autovehicul care ieşea cu spatele dintr-o parcare. Victima traversase strada prin loc nepermis, iar şoferul nu s-a asigurat la executarea manevrei auto.

Pe 3 septembrie, în jurul orei 17.40, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi printr-un apel la 112 despre faptul că un conducător auto, din municipiul Galaţi, a produs un accident de circulaţie când a dat maşina cu spatele.

”Fiind parcat  în dreptul  unui punct medical, nu s-a asigurat la executarea  manevrei de mers înapoi şi a acroşat cu partea din spate o persoană de sex feminin ce se angajase în traversarea străzii fără să se asigure şi prin loc nepermis”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a femeii. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.  Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.