Vrancea primeşte mâine trei ambulante de ajutor şi reanimare SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei ambulanţe vor veni mâine la Focşani

Valoarea totală a ambulanţelor destinate SMURD Vrancea, două tip B şi una tip C este de 1.197.815 lei, respectiv 272.230 Euro.

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea primeşte mâine trei ambulanţe, una de tip C1 şi două de tip B2, achiziţionate prin Programul Operaţional Regional, derulat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Sud-Est.

În cadrul acestui proiect vor fi achiziţionate, pe lângă ambulanţe SMURD, şi alte autospeciale de intervenţie. Din numărul total de 63 de utilaje achiziţionate în proiect, ISU Vrancea urmează să primească 3 autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate mare, o autospecială pentru descarcerări grele, 3 autospeciale pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate medie.

În prima etapă Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Sud-Est pentru Situaţii de Urgenţă a achiziţionat 12 ambulanţe de prim ajutor, din care 2 pentru judeţul Vrancea şi 6 ambulanţe de reanimare, din care 1 pentru judeţul Vrancea.

Valoarea unei ambulanţe de tip B este de 366.048 lei (83.192,7 Euro), iar a unei ambulanţe de tip C este de 105.845 Euro. Valoarea totală a ambulanţelor destinate SMURD Vrancea este de 1.197.815 lei, respectiv 272.230 Euro.
 

Mai multe pentru tine:
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Pragul de frecvență al bolii. Un psiholog ne învață cum să ne ridicăm vibrația ca să evităm suferința
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”