Un magistrat vrâncean aspiră la funcţia de procuror şef adjunct la DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Cristinel Ţârlea a condus Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea între 2013 şi 2017 iar în prezent este doar simplu procuror.


Florin Cristinel Ţârlea, fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, aspiră la o nouă funcţie de conducere.

De această dată, procurorul vrâncean vrea să fie şef în structura centrală a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Ţârlea a trecut deja de selecţia dosarelor pentru funcţia de procuror şef adjunct şi a fost admis, având şi un contracandidat în persoana Elenei Giorgiana Hosu.

Cei doi vor susţine şi un interviu, pe data de 14 septembrie, la sediul Ministerului Justiţiei din Bucureşti.

Mai multe pentru tine:
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de mită și trafic de influență
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene