Promoţie nouă de poliţişti la IPJ Vrancea. Cei mai mulţi dintre agenţi vor lucra în mediul rural

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 33 de poliţişti au absolvit Şcolilor de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr de la Cîmpina ;i Septimiu Mure;an de la Cluj Napoca.

Începând de ieri, IPJ Vrancea beneficiază de forţe proaspete în structurile sale. 33 de agenţi de poliţie, respectiv 17 băieţi şi 16 fete, absolvenţi ai Şcolii de Agenţi ”Vasile Lascăr” de la Câmpina, au fost repartizaţi în funcţii, în ordinea mediilor de absolvire.

Cei mai mulţi dintre ei, 31, vor activa în structurile de ordine publică, din care 29 urmează să-şi înceapă activitatea la ţară. Totodată, alţi doi agenţi vor lucra la Serviciul de Criminalistică.

“Timp de 6 luni, cei mai tineri poliţişti se vor afla în tutelă profesională şi vor beneficia de sprijinul colegilor cu experienţă, fiind implicaţi în rezolvarea problemelor comunităţii în mijlocul căreia îşi vor desfăşura activitatea”, potrivit IP Vrancea.

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO