Militarul vrâncean rănit în Afganistan, vizitat în America de oficialii Ministerului Apărării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Afganistan, militarii sunt în permanenţă în pericol

Plutonierul-adjutant Florinel Enache, rănit în Afganistan la data de 4 mai 2012, este internat la Centrul Naţional Medical Militar "Walter Reed", Bethesda, Maryland-SUA.

Militarul a fost vizitat în urmă cu două zile de secretarul de stat Sebastian Huluban, aflat la Washington, cu o delegaţie, la consultările româno-americane pe probleme de apărare.

„Secretarul de stat Sebastian Huluban i-a transmis militarului român mesajul de încurajare şi susţinere din partea ministrului apărării naţionale şi a sa personal, precum şi cadouri simbolice trimise de camarazii din Brigada 282 Infanterie Mecanizată "Unirea Principatelor", de la Focşani", se arată într-un comunicat de presă al MApN.

Plutonierul-adjutant Florinel Enache, din cadrul Batalionului 280 Infanterie, se afla în misiune în provincia Zabul, Afganistan.

Pe data de 4 mai, în timp ce executa o misiune de cercetare terestră şi securizare a unui obiectiv pe autostrada A1, a suferit răni grave în urma deflagraţiei unui dispozitiv exploziv improvizat.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!