FOTO VIDEO O tonă de carne pregătită la cea mai mare pomană a porcului, la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinci bucătari cunoscuţi au pregătit tochitura FOTO Liviu Bosnea

Evenimentul se află la cea de a cincea ediţie şi a fost organizat de cea mai mare societate de creştere a porcilor din zona Moldova.

Cea mai mare firmă de creştere a porcinelor din zona Moldovei a organizat sâmbătă, în Piaţa Unirii din municipiu, tradiţionala petrecere a Porcului Ignat.

Bucătari celebri din ţară, reuniţi sub denumirea "Frăţia Ceaunului", au pregătit pentru focşăneni cea mai mare pomană a porcului din ţară, într-un ceaun confecţionat special, în care s-a preparat 1.000 de kilograme de carne de porc. 

Pentru oamenii care au ţinut post, au fost pregătite de porţii de fasole cu mămăligă, iar în jurul orei 15.00, oamenii au fost invitaţi să deguste din bucatele alese.


Voia bună a fost asigurată de un ansamblu folcloric din Moldova. Cu această ocazie a fost organizat şi un concurs cu premii, fiind oferite zece jumătăţi de porc celor care au compus cele mai bune catrene dedicate "Zilei Porcului".

De asemenea, primii 250 de participanţi au primit căni personalizate.

Mai multe pentru tine:
Dan Șucu a părăsit Giuleștiul flancat de 6 bodyguarzi. „Te-ai trezit că aici nu vinzi mobilă și te faci de râs”
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Depozit de droguri „La Casa de Papel“, găsit într-un apartament închiriat. Traficantul, dat în vileag de alt dealer
ORSE: Soluțiile inteligente de consum al energiei trebuie să fie accesibile și celor cu venituri reduse
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Preluarea Automecanica Mediaş de către Rheinmetall a fost autorizată de Consiliul Concurenţei
Zodiile care vor avea parte de vești grozave în Joia Mare. Problemele de sănătate se rezolvă miraculos, iar oportunități financiare apar de nicăieri
Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa
Șeful Gărzii de Mediu: „Dacă arzi deşeuri, faci puşcărie”. Sancțiuni de sute de milioane au fost date în ultimii trei ani
Acționarii EVERGENT Investments aprobă dividende de 81,7 milioane de lei, cu un randament de 7,06 %