VIDEO Profesorul care şi-ar fi ucis iubita acum 18 ani, sub control judiciar. Fratele tinerei: „Cum să-i dai drumul când este acuzat de crimă?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Fulga a fost ucisă în urmă cu 18 ani cu sânge rece

Dan Păcurariu, profesorul universitar acuzat că şi-ar fi omorât iubita în urmă cu 18 ani, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Rudele tinerei susţin că există dovezi clare în dosar, iar Dan Păcurariu este criminalul şi a ucis-o cu sânge rece pe Mihaela Fulga.

Profesorul Dan Păcurariu dezvoltase o adevărată obsesie pentru tânăra care îi era studentă. Bărbatul i-a trimis Mihaelei Fulga un bilet, iar rudele l-au găsit într-o carte.

Acolo scria: „«dacă te desparţi de mine, eu nu accept şi te omor». Şi era semnat de el“, a declarat Cristian Fulga, fratele Mihaelei Fulga.

Povestea de dragoste dintre Mihaela Fulga şi Dan Păcurariu a început în anul 1990. Tânăra era studenta acestuia la Universitatea Hyperion. Imediat după ce a absolvit în anul 1996, tânăra s-a angajat la liceul bucureştean „Mihail Sadoveanu“ şi era unul dintre cei trei profesori de limba chineză din România. 

Profesorul ar fi lovit-o pe victimă cu un aparat video până i-ar fi strivit capul. „Modul cum a omorât-o este cel mai grav lucru posibil. Înţeleg că îi dă drumul pentru o mită, dar când este vorba de o crimă. Cum să-i dai drumul când este acuzat de crimă? Că mor când aud! E crimă! Nu mă aşteptam la aşa ceva. Primii cinci, şase, şapte ani au fost o tărăgăneală. Am vorbit cu cineva cu cine am reuşit şi eu mi-a spus un singur lucru: «Domne, nu o să scape!». Acuma, ca să i se dea drumul. Nu mi se pare normal aşa ceva. Probe sunt în dosar, însă nu se ştie ce relaţii mai are. Acum este logic că o să îi cerem daune materiale, daune morale, însă acum, că i-au dat drumul, poate să vândă şi să facă ce vrea“, a mai spus fratele Mihaelei Fulga.  

VIDEO 

Familia tinerei ucise nu înţelege cum instanţa nu a dispus arestarea profesorului 

Profesorul universitar a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Dan Păcurariu a declarat în momentul în care a fost eliberat că este nevinovat, iar acest lucru o să fie dovedit.

Cadavrul Mihaelei Fulga a fost descoperit în putrefacţie, iar mirosul care venea din locuinţă i-a făcut pe vecini să alerteze autorităţile.

Mai citeşte şi

Cine a fost femeia pe care ar fi ucis-o profesorul universitar din Bucureşti. Fratele victimei: „Noi am fost convinşi de atunci că el este, dar era nevoie de probe“

EXCLUSIV Alibiul profesorului universitar acuzat că şi-a ucis iubita: părinţii, şi ei persoane importante în mediul academic

Mai multe pentru tine:
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Moment istoric pe Bega. Prima cursă după 1988 între Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns după trei ore
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”