Beizadeaua judecătorului Covei a intrat în vacanţă odată cu magistraţii. Procesul a fost amânat până în luna septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iustin Covei este acuzat de fraudă informatică

Procesul în care fiul judecătorului Covei este judecat pentru fraudă informatică a fost amânat din nou pentru data de nouă septembrie. Instanţa a amânat dosarul din cauză că nu a fost adus raportul de expertiză.

Iustin Covei a fost arestat în urmă cu doi alături de alte 17 persoane. Procurorii DIICOT au stabilit că membrii grupului infracţional au sustras fraudulos de la mai multe ATM-uri aproximativ un milion de euro. Fiul „penal“ al judecătorului Covei a fost filmat când trăgea bani de la un bancomat din Bucureşti, care se afla chiar lângă sediul poliţiei.

„Prinţişorul“, aşa cum a fost alintat Iustin Covei de-a lungul anilor a fost implicat în numeroase scandaluri stradale. De fiecare dată a scăpat basma curată din toate necazurile.

Alături de Iustin Covei au mai fost trimişi în judecată Jean Marin Mihăilă - zis Marius, Dragoş Dumitrescu - zis Baronul, Adrian Abagiu, Dan-Mihail Bârcă - zis Miţă, Andrei Sandu, Marius-Francisc Dancă, Petrel Hălănei, Sergiu-Nicuşor Dumitriu, Eman Vătămăniţă, Ionel Trâncă - zis Bizu sau Hermano, Ionel Călin - zis Nixon, Florin Nicolae Dirivan - zis Fulgerică, Alin Andrei Şoşa, Sorin Costel Buruiană. În stare de libertate sunt judecaţi Ionuţ Laurenţiu Tuţă - zis Ionică, Mihai Adrian Ţâştea - zis Ţuc şi Tudor Rada. 

Procesul lui Iustin Cocei se află pe rol la Tribunalul Bucureşti, iar următorul termen în proces va avea loc pe data de nouă septembrie.