UPDATE Gest extrem: a vrut să se arunce de pe pod din dragoste pentru... Lambada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a pus pe jar autorităţile a ameninţat că se aruncă zeci de metri în gol de pe podul Sfânta Maria din localitate. Sinucigaşul se plângea că o iubeşte pe Lambada, o fostă iubită care s-a căsătorit şi are şi un copil.

UPDATE Benoid Makouaffa Ţuţuianu (32 de ani) le-a spus poliţiştilor că vrea să se omoare din dragoste pentru o femeie poreclită Lambada. Oamnenii în uniformă au luat legatura cu femeia, care l-a rugat pe teribilist să o lase şi să nu-i mai facă probleme. Din spusele bărbatului, Lambada este o fostă iubita de-a sa. În ciuda faptului că femeia  este căsătorită şi are un copil, Ţuţuianu nu vrea să renunţe la fosta iubire. Martorii incidentului cred că bărbatul a vrut doar să impresioneze, în niciun caz să-şi ia viaţa. „A venit pregătit cu o sticlă de apă minerală şi un pachet de ţigări. În mod sigur, doar s-a dat în spectacol“, a spus una dintre persoanele care a asistat la scenă.

Un apel la 112 anunţa în urmă cu puţin timp că o persoană rămasă neidentificată încă intenţionează să se arunce în Dunăre. Poliţiştii şi angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au ajuns deja la solicitare.

Vom reveni cu detalii!