FOTO Două femei au făcut plajă pe masa de pictură şi olărit de pe plaja terapeutică din Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook

Două persoane au făcut plajă pe masa de pictură şi olărit de pe plaja terapeutică pentru copiii cu nevoi speciale din Mamaia, deşi iniţiatorul proiecutului spune că spaţiul este delimitat şi inscripţionat.

Iniţiatorul proiectului plajei terapeutice, psihologul Adrian Gemănaru, a scris pe pagina sa de Facebook despre această situaţie.

"Acel moment când plaja este complet goală şi tu alegi să te sui pe masa de pictură şi olărit pentru a te bronza. Spaţiul este delimitat şi inscripţionat. Este de uşor de înţeles pentru orice turist la ce foloseşte respectiva masă. Greu de găsit o explicaţie logică: să ai tot nisipul şi plaja la dispoziţie doar pentru tine şi tu să alegi să faci plajă pe nişte scânduri. Să străbaţi sute de kilometri, să plăteşti o mulţime de bani, să aştepţi un an de zile concediu la mare şi la final când ai ajuns pe litoral să te urci pe masa de terapie a copiilor cu nevoi speciale. Cu adevărat un record greu de egalat. Vestea bună: masa a rezistat", a postat Adrian Gemănaru, vineri după-amiază, pe Facebook.

Psihologul s-a confruntat în această vară cu mai multe probleme pe plaja terapeutică. Astfel, mai multe persoane au consumat alcool în zona respectivă, deşi acest lucru este interzis, unele dintre acestea fiind amendate. De asemenea, alte persoane au făcut plajă pe pontonul plutitor pentru copii.

Centrul Psihologic "Marea Neagră" a inaugurat, în acest sezon estival, plaja terapeutică situată în statiunea Mamaia, aceasta fiind destinată tuturor categoriilor de persoane cu dizabilităţi. Zona se află în centrul staţiunii, în zona Cazino, şi are o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, investiţia fiind de 45.000 de euro.

Imagini revoltătoare de pe litoral: pontonul amenajat pentru copiii cu nevoi speciale, ocupat de turişti

Mai multe pentru tine:
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Stadiul lucrărilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate