Constanţa: UPDATE/ A accidentat un copil şi a fugit de la locul faptei !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii constănţeni sunt în alertă după ce, în urmă cu o oră, un băieţel care mergea pe marginea drumului a fost accidentat grav. Şoferul a fugit de la locul faptei.

Accidentul s-a produs în Murfatlar. Băieţelul mergea pe marginea şoselei împreună cu mama şi cu fraţii săi când un şofer a trecut în viteză pe stradă, lovindu-l în plin pe băieţel. Imediat după accident şoferul a derapat şi a intrat în gardul unei firme, după care a coborât din maşină şi a fugit. Victima a ajuns în stare gravă la spital iar oamenii legii îl caută acum pe şofer.

Update: Băieţelul accidentat, George Dobre, se află internat în spital iar medicii au spus că starea sa, deşi gravă, este stabilă. După ore în şir de căutări, poliţiştii au reuşit să-l găsească pe şoferul fugar. Oamenii legii au spus că este vorba despre Albert Iorgu (22 ani) din Tecuci. Avea motive întemeiate să fugă de la locul faptei: nu avea permis de conducere iar maşina sa era înmatriculată în Elveţia. El este cercetat acum pentru vătămare corporală, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului.