FOTO Mesajul emoţionant prin care italienii sunt rugaţi să le caute pe Alexandra şi Luiza. Sute de afişe identice au împânzit străzile oraşelor italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta şi Roberta, două românce stabilite în Italia, au lipite sute de afişe prin care îi roagă pe italieni să ajute la găsirea Alexandrei şi a Luizei.

Informaţii despre cazul de la Caracal au ajuns şi în Italia, acolo unde mai multe afişe prin care li se cere italienilor să le caute pe cele două victime au fost lipite pe străzile din mai multe oraşe italiene. 

„Salvaţi cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse şi vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituţie, se precizează într-un afiş în limba italiană, care ar fi apărut în mai multe oraşe din Italia”, este mesajul scris în limba italiană, scrie Ştiri de Botoşani.

Potrivit sursei citate, fotografia cu afişele a fost făcută de către un român din diaspora şi s-a viralizat cu repeziciune. În textul de pe afiş se subliniază incompetenţa anchetatorilor, cele două fete, Alexandra, de 15 ani, şi Luiza, de 18 ani, fiind răpite de „un bătrân de 65 de ani”. „Daţi o mână de ajutor, toată România le caută”, se punctează în final. 

Afişele au fost lipite de Nicoleta şi Roberta, două românce care trăiesc de mai mulţi ani în Italia, iar unul dintre numerele expuse pe afişe îi aparţine unui administrator de produs blogging în social media, stabilit în Callania. 

Citeşte şi

Cazul Caracal. Ce au mai găsit anchetatorii în „Casa Groazei“

Cazul Caracal. Anchetatorii au reluat  căutările în „casa groazei“. Dincă i-a ironizat spunându-le că-i pare bine că îi fac curat în casă, că oricum o vinde