Un bărbat din Ştefan Vodă şi-a incendiat iubita şi pe partenerul acesteia, după care s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două victime au fost găsite în stare gravă FOTO Adevărul

Tragedie în comuna Ştefan Vodă din Călăraşi. Un bărbat care fusese eliberat condiţionat din închisoare în 2015 şi-a incendiat fosta iubită şi pe partenerul ei, după care s-a sinucis.

Tragedia s-a petrecut în urmă cu două zile în Bărăgan. Pompierii au fost alertaţi de vecini care au văzut flăcări uriaşe la locuinţa femeii. Atât aceasta cât şi iubitul ei au suferit arsuri grave, fiind internaţi în spital. Autorităţile au fost alertate, joi seara, de un localnic din comuna Ştefan Vodă, care a observat casa vecinilor în flăcări. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, Cornelia Manea, a declarat că incendiul la o locuinţă din Ştefan Vodă a fost sesizat de un vecin.

Salvatorii au găsit două victime, o femeie şi un bărbat de 44 de ani, care prezentau urme de arsuri, femeia pe aproximativ 75% din suprafaţa corpului, iar bărbatul pe 30% din suprafaţa corpului. „În urma verificărilor a fost identificat şi prezumtivul autor, în persoana unui bărbat de 52 de ani, fost concubin al femeii, care s-a sinucis”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi. Bărbatul şi-a luat viaţa, înghiţind o substanţă toxică. Atât femeia incendiată, cât şi iubitul ei se află în stare gravă, la spital.

Bărbatul de 52 de ani este suspectat că a aruncat, în camera în care aceştia dormeau cei doi, sticle cu benzină. Acesta fusese condamnat în trecut pentru omor calificat şi eliberat condiţionat în 2015.