Gală: cei mai buni sportivi ai judeţului Călăraşi, premiaţi de CSM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi în 2010, performerii au fost sărbătoriţi Foto: Arhivă Adevărul

Cei mai buni sportivi şi antrenori vor fi premiaţi, astăzi, în cadrul Galei Sportului călărăşean. Evenimentul va avea loc la sediul Clubului Sportiv Municipal(CSM) şi va reuni performerii anului 2011.

Locul întăi în galeria celor care au făcut cinste sportului călărăşean este ocupat şi în acest an, ca şi în 2010, de canotoarea Mădălina Buzdugan, cea care a reuşit să devină dublă campioană balcanică ,vicecampioană naţională la ergometru şi campioană europeană. Deşi practică de numai trei ani canotajul, Mădălina se poate lăuda cu o sumedenie de premii. Tânăra a primit titlul de campioană eupeană la Campionatul Naţional European din Kruszwica, Polonia, din perioada 24-26 iunie 2011. Adolescenta a fost singura din Călăraşi care a participat la Campionatul Mondial de Juniori din Eton Marea Britanie, din 4-6 august 2011, de unde s-a întors cu locul II. 

Aşii canotajului

Canotajul are reprezentanţi de marcă în acest top. Este vorba de Viorica Deacu, Veronica Puşcaşu, dar şi de George Cursaru şi Eugen Suciu. Vor fi premiaţi şi sportivi care practică lupte, dar şi atletism. Nici cei mai buni antrenori călărăşeni nu au fost uitaţi şi nici cele mai bune echipe din acest an. Preşedintele CSM, Dumitru Chirilă, spune că: „munca poate fi uşor apreciată în sport pentru că e un domeniu care poate fi măsurat cu exactitate în minute, secunde, metri. Această gală nu face decât să le arate că suntem mândri de ei“.

Clasamentul celor mai buni sportivi călărăşeni:

1. Mădălina Buzdugan – canotaj
2. George Baciu – atletism
3. Ionela Pistol – atletism
4. Alin Dumitru Spiridon – lupte
5. Lidia Ion – box
6. Florin Amzaru – lupte
7. Viorica Deacu – canotaj
8. Adrian Alexandru – box
9. Puscasu Veronica-canotaj
10. Gheorghe Cursaru şi Eugen Suciu – canotaj
11. Ancuţa Spiridon – lupte
12. Laurian Anghelina – lupte
13. Meda Vlad – atletism


Mai multe pentru tine:
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”