VIDEO Şoferiţa care a accidentat un poliţist în Buzău rămâne în arest. E psiholog şi lucrează la o cunoscută regie autonomă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anda Vlădescu a primit mandat pentru 30 de zile Foto I.B.

Magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele femeii care a intrat cu maşina în motocicleta unui poliţist, pe Calea Eroilor, din Buzău. Anda Vlădescu are 32 de ani, este psiholog şi lucrează la RA-APPS Bucureşti.

Evenimentul soldat cu explozia motocicletei de serviciu a poliţistului Adrian Popa a fost filmat de camerele de supraveghere. Şoferiţa a părăsit locul accidentului, dar a fost prinsă de poliţişti pe DN 1B, pe raza localităţii Dealul Viei.

Miercuri seară, poliţistul ar fi oprit-o pe tânără în trafic doar cu intenţia de a-i pune în vedere să remedieze defecţiunile observate la sistemul de iluminare şi semnalizare auto. Oprirea s-a făcut la intersecţia bulevardelor Bălcescu şi Unirii. 

Şoferiţa s-a speriat şi a pornit în trombă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, a virat stânga pe Spiru Haret, iar stânga, pe Ciucurete, apoi dreapta pe Bulevardul Unirii. În zona Kaufland Sud a avut loc coliziunea cu motocicleta de poliţie. Pe tot traseul, Anda ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului prin două intersecţii.  

După ce a fost prinsă de colegii motociclistului rănit, şoferiţa a fost testată pentru consum de alcool şi droguri, rezultatele fiind negative. În cursul nopţii, a trecut şi printr-o expertiză psihiatrică, necesar anchetei penale. La orele prânzului, tânăra a fost adusă la Parchet, pentru mandat, apoi la Tribunal.

La orele amiezii, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele Andei Vlădescu. Tânăra venise miercuri în Berca, la bunica ei, apoi a ajuns în municipiul Buzău cu gândul de a se întâlni cu o rudă. Între timp, a avut loc accidentul soldat cu rănirea la o mână a poliţistului pe motocicletă.

Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescenţă, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Rudele susţin că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme. 

Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuieşte la bunica ei, din Berca.