„Prinţesa şi Broscoiul“ la Cinema City Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 19.30, la Cinema City Cotroceni va avea loc avanpremiera filmului „Printesa şi Broscoiul“, o poveste plină de aventuri, personaje fascinante, o comedie neconvenţională de animaţie derulată în marele oraş New Orleans.

Creatorii filmelor „The Little Mermaid” şi „Aladdin” prezintă o întorsătură modernă a unei poveşti clasice despre o fată frumoasă pe nume Tiana, un prinţ-broscoi care îşi doreşte cu disperare să redevină om şi un sărut magic care îi trimite pe amândoi într-o aventură hilară prin mlaştina  mistică din Louisiana.

Toată lumea ştie povestea prinţesei care îşi descoperă iubirea adevărată sărutând un broscoi care se transformă prin vrajă în chipeşul ei prinţ.

Şi în versiunea acestei poveşti fata sărută broscoiul, doar că rezultatul este destul de diferit. Iar aceasta e doar una din zecile  de surprize din tot acest mix de umor trăsnit, senzaţii tari, muzică şi  emoţie.

În final, dragostea învinge, între un prinţ şi o prinţesă, între nişte broaşte... sau poate între un licurici şi obiectul iubirii lui.
 
„Printesa şi Broscoiul“ marchează revenirea la animaţia desenată manual de excelenta echipă a lui John Musker şi Ron Clements, pe o  muzică semnată de compozitorul premiat cu Oscar Randy Newman.

Mai multe pentru tine:
China pune tunurile pe UE, inițiind o nouă investigație antidumping, pentru importurile de carne de porc
Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. Ce se va întâmpla cu vila cu 15 camere din Sinaia
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Cum poate fi îngenuncheată Rusia. Politologul Cristian Pîrvulescu explică în ce condiții și când se poate ajunge la pace
Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Cât de scumpă a ajuns una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoral. „Lasă că Lidl nu e departe, iar la bulgari ne completăm stocul”
VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii României