Blocaţi de panourile publicitare din staţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călătorii tramvaielor care opresc în staţia Piaţa Unirii se strecoară cu greu printre panourile publicitare amplasate în staţie. Bucureştenii care se dau jos la capătul tramvaiului 32, lângă Patriarhie, fac echilibristică coborând şi urcând la milimetru printre vagoanele de tramvai şi panourile publicitare care acoperă toată staţia.

Călătorii sunt obligaţi în această staţie să se îngrămădească la uşile din capete sau să se strecoare printre tramvai şi noile obstacole. Astfel, aproape jumătate dintre uşile tramvaielor sunt obturate şi devin impracticabile pentru cei care doresc să le folosească.

Deşi această contrucţie foloseşte la protejarea şi adăpostirea călătorilor, părţile laterale ale construcţiei sunt montate la mai puţin de jumătate de metru de linia de tramvai, lucru care incomodează şi blochează accesul în mijloacele de transport în comun.

Cei care coboară aici sunt vizibil deranjaţi şi incomodaţi de noua staţie. „Nu înţeleg de ce trebuie să suportăm noi incompetenţa şi nesimţirea unora care nu-şi fac treaba cum trebuie! Cum coboară bătrânii pe aici?Ce vor? Să cădem sub tramvai?“, a declarat Mihaela Oprea, inginer.
Reprezentanţii Administraţiei Străzilor Bucureşti, responsabili de situaţie, nu au putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei.