O fată de 14 ani din judeţul Braşov, care a plecat de dimineaţă de acasă şi nu a revenit, căutată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fată dispărută în judeţul Braşov FOTO News.ro

O fată de 14 ani din comuna Ticuş, judeţul Braşov, este căutată de poliişti după ce mama sa a anunţat că a plecat de dimineaţă de acasă şi nu a revenit.

”La data de 02 martie 2021, Secţia 6 Poliţie Rurală Hoghiz a fost sesizată de către tatăl unei minore, în vârstă de 14 ani din localitatea Ticuş, judeţul Braşov, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu la data de 02 martie 2021 în jurul orei 07,45 şi nu a revenit până în prezent”, a transmis, marţi seară, IPJ Braşov. 

Fata are 1,65 metri înălţime, greutate circa 40 - 45 kg, constituţie atletică, faţa lunguiaţă, ochi verzi, păr lung, negru, nas normal, sprâncene normale.

La momentul plecării aceasta purta bluză de culoare albă, pantaloni tip jeans de culoare albastră, adidaşi de culoare albă şi palton de culoare neagră.

”Minora are asupra sa telefonul mobil. Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la tânăra  în cauză  sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a transmis IPJ Braşov.

Mai multe pentru tine:
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Florin Arteni şi Florin Lehaci, argint pentru România în proba de dublu rame masculin, la Europenele de Canotaj de la Szeged
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă