Braşov: Pâinea, prăjiturile şi ciocolata, la control!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor Braşov (DSVSA) au efectuat, în ultima perioadă, 263 de controale tematice.

Verificările au vizat fabricarea pâinii, a prăjiturilor, a produselor proaspete de patiserie, dar şi a ciocolatei şi dulciurilor. Nici ceaiul, cafeaua, sucurile sau apa minerală nu au scăpat de controalele specialiştilor.

În paralel, inspectorii au mai verificat depozite de legume fructe, supermarket-uri, unităţi de alimentaţie publică, grădiniţe şi şcoli. Specialiştii au vrut să vadă dacă în unităţile verificate se respectă condiţiile sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

Bineînţeles că astfel de controale nu s-au putut încheia fără amenzi. „S-au aplicat un număr de 30 de avertismente şi 16 amenzi, în valoare de 10.000 de lei pentru condiţii de igienă necorespunzătoare, trasabilitate incompletă, manipulare neigienică a alimentelor. S-au confiscat 224 de kilograme de produse alimentare, în valoare de 2.559 de lei", precizat dr. Dorin Enache, directorul DSVSA Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Mai multe pentru tine:
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Stadiul lucrărilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari