VIDEO Partidă de sex nebun, în plină zi, la marginea unui bulevard intens circulat din Brăila. Ce au păţit protagoniştii scenei indecente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sex la marginea unui bulevard din Brăila FOTO captura VIDEO

Imaginile filmate de un taximetrist au ajuns pe reţelele de socializare şi au stârnit un val de indignare. Poliţia i-a prins pe cei doi amorezi fără ruşine, în urma unui apel prin serviciul 112. Exhibiţioniştii s-au ales cu dosare penale.

Scenă halucinantă, zilele trecute, la marginea unui bulevard intens circulat din oraşul Brăila. Două persoane – cuplu tradiţional, format dintr-un bărbat şi o femeie – făceau sex nebun, la vedere, pe spaţiul verde, la niciun un metru de marginea străzii pe care treceau în ritm ameţitor maşinile.

Momentul a fost filmat de un taximetrist care s-a oprit pe partea cealaltă a bulevardului, după ce în prima fază a crezut că ar fi vorba de un accident de circulaţie. Omul a afirmat că iniţial a avut impresia că ar putea fi vorba de o încercare de resuscitare a unei persoane accidentate, însă apoi s-a lămurit că, de fapt, asista la o partidă de amor în public.

Deoarece totul se întâmpla cam în timpul prânzului, adică în lumina puternică a zilei, numeroşii martori la scenă i-au huiduit copios pe protagonişti, fără însă ca aceştia din urmă să se sinchisească.

„N-aveau nicio treabă cu ce se întâmpla în jurul lor. Îşi vedeau nestingheriţi de treabă, fără să le pese că e indecent, că e ilegal, că lumea îi huiduie”, a declarat un martor ocular.

Filmarea a stârnit un imens scandal de internet, mulţi dintre cei care au comentat la postare fiind de părere că momentul surprins de cameramanul amator este relevant pentru lipsa de activitate a Poliţiei Locale, care se ocupă de controale de mediu, de filtre rutiere şi de controale economice la firme în loc să se ocupe de esenţial: ordinea publică.

În cele din urmă, autorităţile s-au sesizat (ca urmare a unui apel prin serviciul 112) şi au reuşit să-i identifice pe protagoniştii partidei de amor la vedere. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Brăila şi de o femeie de 48 de ani din Călăraşi.

Cei doi nu se cunoaşteau dinainte, partida de sex fiind ad-hoc, după ce s-au împrietenit rapid la o stică de vodcă băută în acelaşi loc unde s-a consumat şi amorul fără perdea: la marginea străzii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Brăila, aventura exhibiţionistă a celor doi va avea finalitate în Justiţie pentru că ambii s-au ales cu dosar penal pentru „ultraj bunelor moravuri”.

Conform articolului 375 din Noul Cod Penal, „fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.