O locuinţă, o magazie şi patru autovehicule scoase din circulaţie s-au făcut scrum în urma unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii brăileni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Dudeşti.

În ultimele 24 de ore, pompierii brăileni au intervenit pentru limitarea şi stingerea a trei incendii. Marţi, 28 iulie, la ora 13.25, Punctul de lucru Măxineni a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pentru lichidarea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Măxineni. 

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc lăsat nesupravegheat în curtea gospodăriei  Au ars o magazie şi un garaj cu o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

În aceeaşi zi, la ora 13,30, Garda de intervenţie Făurei a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă la un adăpost de animale din satul Sătuc, comuna Galbenu. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost jocul copiilor cu focul. A ars adăpostul cu o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi.

Miercuri, 29 iulie, la ora 07,00, Punctul de lucru Dudeşti a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din localitatea Dudeşti.

”Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc în curtea gospodăriei lăsat nesupravegheat. Au ars locuinţa construită din paiantă acoperită cu ţiglă, o magazie şi patru autoturisme vechi, neînmatriculate (trei Dacia 1310 şi un Oltcit). Incendiul a fost lichidat la ora 12.00”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

În urma celor trei incendii nu s-au înregistrat victime. De amintit este şi că echipajele de pe ambulanţele SMURD au intervenit în sprijinul a 12 persoane din municipiul Brăila şi localităţile din judeţ pentru acordarea primului ajutor prespitalicesc şi transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila.