Brăila:Un şofer beat a ras dintr-o lovitură şase autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Nova din imagine a ieşit cel mai şifonată din accident

Azi noapte la ora 01.15 locatarii din blocurile de la complexul Continetal, apartamentele situate de o parte şi de alta a prelungirii străzii Ştefan cel Mare, au fost treziţi de un zgomot puternic de fiare lovite.

Galerie foto aici

Oamenii care s-au dus la ferestre au avut ocazia să vadă un autoturism Dacia Break de culoare albastră , bine şifonat care încerca să iasă din parcare cu spatele. A mai lovit două maşini după care a dispărut în noapte.


Un echipaj de la Ordine Publică văzând maşina cum rula în trafic, avariată, a oprit-o pentru verificările de rigoare.


În urma verificărilor s-a stabilit că şoferul Cristian Georgel Buzea de 28 de ani era în stadiu avansat de ebrietate şi că el este autorul accidentului produs la parcarea dintre blocuri. La o primă verificare cu aparatul etilotest a fost înregistrată o alcoolemie de 0,93 grame alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus pe şoferul turmentat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Deocamdată s-a ales cu permisul suspendat pentru următoarele trei luni şi cu un dosar penal. Totodată el va trebui să achite factura reparaţiilor celor şase autoturisme lovite.