Brăila: Imagistică şi Urologie la standarde europene la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va avea secţii moderne de Imagistică şi Urologie

Secţiile de Urologie şi Imagistica vor avea aparatură de ultimă generaţie, cel puţin aşa susţine şeful Consiliului Judeţean (CJ).

Preşedintele CJ Gheorghe Bunea Stancu a declarat că în curând Imagistica va fi gata şi că va începe demersurile şi pentru reabilitarea secţiei de Urologie.

„La Imagistică se montează aparatele şi se fac verificările necesare astfel încât după aceasta să fie puse în funcţiune. O să vedem ce putem face pentru Urologie. Acolo vreau să aducem aparatură de ultimă generaţie cu care să se poată trata bolile din afară. Există acolo un medic care vrea să facă ceva şi care merită ajutorul nostru. Acolo vom avea prima secţie pilot regândită total începând de la partea de imobil şi până la aparatură ultra performantă", susţine şeful CJ.

Mai multe pentru tine:
Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. Ce se va întâmpla cu vila cu 15 camere din Sinaia
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii României
Un nou tip de tratament al tumorii hepatice este realizabil şi în România. „Cu ani în urmă, acest diagnostic însemna automat o condamnare la moarte”
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Cât de scumpă a ajuns una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoral. „Lasă că Lidl nu e departe, iar la bulgari ne completăm stocul”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Cum poate fi îngenuncheată Rusia. Politologul Cristian Pîrvulescu explică în ce condiții și când se poate ajunge la pace
China pune tunurile pe UE, inițiind o nouă investigație antidumping, pentru importurile de carne de porc