Spectacol de colinde la Casa Sindicatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, micii artişti de la Vivat Veselia vor susţine un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă. La această oră, repetiţii sunt în toi.

Spectacolul ,, După datini colindăm,, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani  începând cu ora 16.00. Corala ,, Lira,, condusă de profesorul dirijor Dragoş Boicu va
deschide programul manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă. Vor urma un program susţinut de grupul Duo Criss Botoşani coordonat de profesorul Carmen Belicov şi un regal muzical al grupului de copii Vivat Veselia coordonat de profesorul Cristina Roşu.

Manifestările vor continua cu un program folcloric susţinut de Orchestra Populară  Mugurelul a Clubului Copiilor Dorohoi. Seara se va încheia cu dansuri populare ale Ansamblului Mărgineanca al casei de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este 3 lei.  

Mai multe pentru tine:
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”