Botoşani: Bătut şi injectat cu o substanţă necunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asta susţine un bărbat din Dorohoi care a ajuns luni seară în stare gravă la Spitalul "Mavromati". Medicii au reuşit să-i salveze mâna stângă a bărbatului printr-o intervenţie chirurgicală. Poliţia a pornit o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut fapta şi cine sunt vinovaţii.

Un bărbat de 51 de ani, din Dorohoi, a fost pe punctul de a rămâne invalid după ce, susţine acesta, două persoanele l-au înţepat şi i-au injectat în corp o substanţă necunoscută. Bărbatul a fost internat duminică noapte la Spitalul din Dorohoi, însă, pentru că starea lui s-a agravat, acesta a fost transportat, ieri, la Botoşani.

Potrivit celor afirmate de Dumitru Luchian(foto), acesta a fost agresat duminică seară de către doi bărbaţi care l-au surprins pe o stradă din centrul Dorohoiului.

După ce l-au imobilizat, agresorii i-au injectat o substanţă în braţul stâng, la încheietura mâinii, după care l-au lăsat inconştient.

„Eram pe stradă seara şi au venit nişte bărbaţi. Erau doi... unul m-a prins cu mâna de ochi şi mă ţinea iar altul m-a înţepat. După ce m-au înţepat i-am auzit pe unul dintre ei spunând: „Gata! L-am rezolvat! Dă-i două după cap şi hai să mergem". M-au lovit şi am căzut pe stradă", a spus Dumitru Luchian.

Doar intervenţia medicilor botoşăneni i-a salvat braţul dorohoianului. (foto Dr. Eugeniu Vasilică - medicul care a efectuat intervenţia chirurgicală)

Medicii presupun că bărbatul ar fi fost injectat cu diluant.

Mai multe citiţi în Adevărul de Seară de miercuri.