O femeie din Arad şi-a ascuns produsele furate dintr-un supermarket, în poşetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul unui supermarket situat pe strada Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că o femeie a sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde a prins-o în flagrant pe D. Marieta,  în vârstă de 54 de ani din  Arad, care a sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare, pe care le-a ascuns în poşetă.

Jandarmii au efectuat controlul bagajului aflat asupra femeii, ocazie cu care au fost găsite două cutii cu agrafe pentru hârtie, două pungi cu hrană pentru pisici, o pereche de şosete şi trei dresuri pentru damă, o cutie cu cremă pentru faţă, un marker, două candele, un ruj lichid, o sticluţă cu dizolvant pentru lac şi o bucată de caşcaval, în valoare totală de 192 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

“Jandarmii i-au întocmit femeii actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale a fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Arad.

Mai multe pentru tine:
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora