Două arădence au spus „DA” la un concert, respectiv la o acţiune caritabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansatoarea ansamblului „Spicul” din Olari, Maria Boloş,  a fost cerută în căsătorie de solistul aceluiaşi grup folcloric, Bogdan Tagarcea

Sfârşitul anului trecut a adus la Arad două cereri inedite în căsătorie. Una a avut loc la Concertul de Crăciun, iar cealaltă în timpul unei acţiuni caritabile. Ambele s-au desfăşurat în faţa Palatului Administrativ.

Astfel, arădenii prezenţi în faţa Palatului Administrativ, la concertul de colinde ce a încheiat „Caravana Tradiţilor”, au avut parte de un moment inedit: solistul ansamblului „Spicul” din Olari a cerut în căsătorie o dansatoare din acelaşi grup folcloric!

Dansatoarea ansamblului „Spicul” din Olari, Maria Boloş,  a fost cerută în căsătorie de solistul aceluiaşi grup folcloric, Bogdan Tagarcea. În aplauzele asistenţei, Bogdan a îngenunchiat în faţa alesei inimii, care a răspuns „Da”.

Cerere, în costum de moş

O altă cerere inediată a avut loc în momentul în care zeci de motociclişti, parteneri de nădejde ai moşului şi-au oferit ajutorul pentru a le aduce daruri copiilor nevoiaşi. Unul dintre ei, însă, şi-a făcut curaj şi şi-a cerut prietena în căsătorie, chiar în mijlocul şoselei, spre surprinderea asistenţei.

Andreea a fost cerută în căsătorie într-un moment în care nici prin cap nu i-ar fi trecut că acest moment s-ar putea întâmpla. Totul a fost pus la cale de iubitul ei, Sebastian, cu câteva săptămâni în urmă, când motocicliştii din Arad au început pregătirile pentru evenimentul “Moş Crăciun pe motocicletă”. „O să o cer de sotie pe prietena mea, suntem de 8 ani împreună şi am zis că trebuie să fac pasul ăsta, după atâta vreme. Or să iasă câteva motociclete aici, în mijloc, or să se învârtă în cerc, o să o chem în mijloc şi o să îi dau inelul”, a spus Sava Sebastian înainte ca Andreea să sosească în faţa primăriei.

Numai că viitoarea mireasă nu s-a gîndit că ar putea fi cerută de soţie tocmai atunci, când motocicliştii au anunţat că vor să ducă daruri copiiilor defavorizaţi. Până la urmă, Andreea a spus DA, iar martorii acestui eveniment i-au felicitat cu aplauze şi motoare turate.

Vă mai recomandăm: VIDEO Cele mai frumoase cereri în căsătorie de la malul mării. De Valentine's Day ai ocazia să-i întreci!

Cereri în căsătorie inedite din Maramureş. Cât de inventivi sunt maramureşenii