Unde şi-au petrecut VIP-urile locale sărbătorile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multă lume se întreabă unde şi-au petrecut vedetele locale sărbătorile de iarnă. Spre deosebire de anii trecuţi, când majoritatea VIP-urilor locale au luat calea staţiunilor montane sau a ţinuturilor de dincolo de graniţele ţării, în acest an, majoritatea celor vizaţi au rămas de sărbători în Alexandria.

Puţinii au plecat din municipiu, însă, nu au făcut-o pentru a ajunge în Brazilia sau la Paris, ci pentru a vizita locaţii interesante din ţară, considerând că e un moment oportun al anului când pot face acest lucru.

Revelion în faţa Casei de Cultură

Primarul Victor Drăguşin a făcut o tradiţie din a-şi petrece Crăciunul împreună cu membrii familiei sale, convins de faptul că acesta este cel mai firesc context de petrecere a acestei sărbători. Se pare că platoul din faţa Casei de Cultură a fost o locaţie pedilectă pentru cele mai multe dintre VIP-urile locale de Revelion, pentru că tot acolo au sărbătorit trecerea dintre ani şi viceprimarii Florică Ică Calotă şi Ioan Voicu, cu o mare parte din consilierii locali alexăndreni.
Deputatul PDL, Adrian Bădulescu s-a alăturat chefului din faţa Casei de Cultură, mărturisind că îşi doreşte să fie alături de alexăndreni. În asentimentul său este şi deputatul Adrian Florescu, care a luat decizia ca în acest an să petreacă atât Revelionul, cât şi Crăciunul alături de cei apropiaţi, în Alexandria, considerând că nimic nu poate echivala cu liniştea propriului cămin.