Taximetrist cercetat penal pentru că şi-a bătut o clientă. De la ce a pornit scandalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul

Şoferul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cazul a fost preluat de procurori.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 31 august, în municipiul Alexandria. Printr-un apel la 112, în jurul orei 22.00, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată de către un bărbat din comuna Ţigăneşti cu privire la faptul că a avut un conflict cu un taximetrist, în timp ce se afla în zona Lipscani.

Acesta le-a declarat verbal poliţiştilor că, în timp ce se afla alături de concubina sa pe strada Confederaţiei, zona Lipscani, i-a atras atenţia unui taximetrist referitor la faptul că se deplasează cu viteză.

„În urma unor discuţii contradictorii, conducătorul taximetrului a lovit-o cu pumnul în zona feţei pe concubina apelantului, femeia fiind condusă la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, spun reprezentanţii Inspectoratului Poliţiei Judeţene Teleorman.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Pe aceeaşi temă:

Firma care a aruncat deşeuri medicale la marginea unui sat a fost amendată cu 40.000 de lei

Deşeuri medicale aruncate pe un câmp. Poliţia face verificări la firma responsabilă de colectarea şi eliminarea acestora