Şi-a omorât vecinul pentru o butelie, un televizor şi un telefon mobil vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul crimei care i-a îngrozit pe locuitorii din comuna Răsmireşti a fost prins. După mai bine de două luni de cercetări, procurorii criminalişti teleormăneni au finalizat ancheta în cazul bătrânului de 60 de ani omorât în bătaie în propria locuinţă pentru o butelie şi un televizor vechi. Autorul crimei este o femeie, vecina bărbatului!

Autorul crimei din comuna Răsmireşti care a îngrozit o localitate întreagă a fost prins la două luni de la comiterea oribilului act. Criminalul este chiar unul dintre vecinii bărbatului, o femei care obişnuia să-l “uşureze” pe bătrân de pensie sau de unele obiecte de prin casă.

Totul s-a petrecut în data de 8 mai, în jurul orei 11.00, când fata victimei a mers să-şi viziteze tatăl, la locuinţa din Răsmireşti. Femeia şi-a găsit părintele bătut, în stare de inconştienţă, iar poliţiştii şi-au dat seama, imediat, că au de-a face cu un caz de tâlhărie asta şi pentru că din casa bătrânului lipseau mai multe bunuri.

Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, câteva zile mai târziu bărbatul avea să-şi dea ultima suflare. Două luni le-au trebuit procurorilor criminalişti teleormăneni să rezolve misterul acestei crime.

După ce a consumat mai multe pahare cu alcool victima s-a culcat pe prispa casei. În acel moment, vecina a sărit gardul în speranţa de a-l “face” pe acesta de câteva obiecte electronice de prin casă. Speriată că ar putea fi recunoscută l-a lovit pe bărbat cu bâta în cap. A luat televizorul, butelia de la aragaz şi telefonul mobil pe care le-a aruncat peste gard în priopria curte.

Ucigaşa a fost arestată pentru tâlhărie urmată de moartea victimei, faptă pentru care riscă să stea după gratii între 15 şi 25 de ani.