FOTO Dacian Cioloş a luat masa alături de studenţi la cantina Universităţii din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş a luat masa la cantina Universităţii

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, însoţit de alţi candidaţi ai Alianţei 2020 pentru Parlamentul European, a luat masa de prânz luni, 6 mai, la cantina studenţilor de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

O echipă a Alianţei 2020, în frunte cu Dacian Cioloş, se află luni în judeţul Alba pentru evenimente din campania electorală a alegerilor europarlamentare. 

Însoţit de alţi candidaţi, Cioloş a luat masa de prânz la cantina Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, după întâlnirea cu alegătorii din oraş.

PLUS Alba a postat pe contul de facebook al organizaţiei o serie de fotografii care îl arată pe Dacian Cioloş alături de Dragoş Pâslaru şi alţi membri ai stafului, stând la coadă cu tava în mână, la cantina universităţii din Alba Iulia, renumită în oraş pentru mâncarea bună şi preţurile rezonabile. ”Alături de (alţi) tineri ca noi”, au scris reprezentanţii PLUS, alături de fotografii.

Aceştia au comadandat fiecare ce a dorit, apoi au plătit fiecare pentru consumaţia proprie. Dacian Cioloş s-a aflat luni la Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu echipa locală de campanie a USR-PLUS, cu alegători ai formaţiunii şi a susţinut o conferinţă de presă.