VACANTA IN BUCATARIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grill kenian: Friptura de bivol marinata in lichior, cu miere si smantana Bucataria din Kenia abunda in produse proaspete si in preparate din carne. Carnea de vitel, de pui, de miel si de porc este

Grill kenian:
Friptura de bivol marinata in lichior, cu miere si smantana
Bucataria din Kenia abunda in produse proaspete si in preparate din carne. Carnea de vitel, de pui, de miel si de porc este gatita in cele mai diverse moduri, iar ca desert merita savurate fructele tropicale. Pe coasta, pastravul, homarul si crevetii se gasesc in meniul oricarui restaurant. Una dintre specialitatile keniene este Nyama Choma, carne la gratar gatita la foc deschis si servita cu multe legume proaspete. Mai puteti incerca friptura de bivol marinata in lichior local, cu garnitura de miere si smantana. Nu trebuie sa ratati Ugali - un fel de mamaliga pregatita pe caramizi incinse si care se serveste cu legume sau carne. Cel mai bun loc in care puteti gusta mancarea traditionala este restaurantul "Carnivore". Ca bautura aveti la dispozitie berea locala Tusker si White Cap. Dintre bauturile traditionale puteti alege Kenya Kane, care este o bautura spirtoasa obtinuta din trestie de zahar, si Kenya Gold, un lichior de cafea.