Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lista celor mai interesante lucruri care nu erau prezentate publicului până de curând este adusă în atenţia cititorilor, de BBC, şi în această săptămână.

„BBC News” a reunit şi în aceasta săptămână noutăţi din mediul academic sau ştiri considerate bizare prin informaţiile pe care acestea le prezintă.

1.La Starbucksul din apropierea sediului CIA din Langley, angajaţilor de la magazin nu le este permis să treacă pe paharele de cafea numele celor care cumpără de la ei.

2.Odată cu 1 septembrie, japonezii încetează să mai practice înotul în locuri descoperite, indiferent de temperatura de afară.

3.Există variantă „corectă” în ceea ce priveşte mâncatul ciocolatei: muşti o bucată de ciocolată, o ţii între limbă şi cerul gurii şi aştepţi să se topească, apoi tragi aer în piept.

4.„Cheryl Cole” este numele celebrităţii din Marea Britanie care în urma unei căutări pe internet duce la cele mai multe linkuri care conţin programe care îţi pot afecta calculatorul.

5.Cimpanzei folosesc uneori frunze care îi ajută să bea apă.

6.Alcoolul este un produs care aduce zâmbetul mult mai des pe faţa bărbaţilor şi îl face „contagios” când toţi beau acest tip de băuturi. 

7.Primele spitale americane pentru bolnavii de cancer au fost făcute după modelul castelelor franţuzeşti, iar în aceste unităţi medicale putea fi servită şampania.

8.Rechinii pot fi introvertiţi sau extrovertiţi