Dragostea pentru Opik a salvat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între ei e o diferenţă de 17 ani. Relaţia lor a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor, totodată a fost subiectul multor talkshow-uri şi a ocupat minute bune în jurnalele de ştiri...

Între ei e o diferenţă de 17 ani. Relaţia lor a ţinut mult timp primele pagini ale ziarelor, totodată a fost subiectul multor talkshow-uri şi a ocupat minute bune în jurnalele de ştiri... Au stârnit multe controverse atât în România, cât şi în Anglia. Cu toate astea, Gabriela Irimia şi Lembit Opik şi-au văzut în continuare de relaţia lor.

Gabriela Irimia, jumătatea trupei Cheeky Girls, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de parlamentarul britanic Lembit Opik.

S-au cunoscut anul trecut, în octombrie, la emisiunea "All Star Talent Show". La vremea respectivă, el avea o relaţie de patru ani cu o prezentatoare tv. Însă, după ce aceasta a rupt logodna, Opik şi Gabriela au făcut publică dragostea lor.

Mulţi au spus că românca a avut un motiv bine întemeiat să se agaţe de parlamentarul britanic: ea şi familia ei riscau să fie expulzate din Marea Britanie din cauză că nu le-a fost aprobată cererea de prelungire a vizei de şedere. În cele din urmă, problema lor a fost rezolvată, fireşte, nu fără a se face mare tam-tam vizavi de "intervenţia" lui Opik.

Mai nou, cuplul Gabriela-Opik va deveni subiectul unui reality-show. Atât surorile Irimia, cât şi mama lor, au acceptat să fie filmate zilnic, imaginile urmând a fi difuzate pe parcursul a zece episoade la televiziuni din Marea Britanie şi SUA. Filmările pentru reality-show au fost programate să înceapă în prima parte a lunii februarie.

Lembit Opik are 41 de ani. Este unul dintre cei mai extravaganţi politicieni britanici. Membru de seamă al Partidului Liberal Democrat, Optik provine dintr-o familie de refugiaţi estonieni şi, în 1997, a fost ales în Parlamentul Marii Britanii.

Gabriela Irimia are 24 de ani. Alături de sora ei, Monica, formează trupa Cheeky Girls şi locuiesc în Anglia din 2001