Centre de agrement pentru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritatea Naţională de Tineret (ANT) va construi în următorii ani mai multe centre de agrement pentru tineret, clasificate cu cinci stele, care să îndeplinească cele mai stricte condiţii de

Autoritatea Naţională de Tineret (ANT) va construi în următorii ani mai multe centre de agrement pentru tineret, clasificate cu cinci stele, care să îndeplinească cele mai stricte condiţii de cazare. Anunţul a fost făcut, ieri, la Alba Iulia, de preşedintele Autorităţii, Karoly Borbely. El a declarat că ANT va începe în acest an autorizarea, avizarea şi construirea, investiţia într-un astfel de centru fiind cuprinsă între 1,2 şi 1,5 milioane de euro. Primele astfel de complexuri vor fi realizate în zonele Buşteni, Predeal, Sulina şi Sovata.

Mai multe pentru tine:
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”