Baia Mare: Tragedie pe şoselele din localitatea Seini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc la ieşirea din localitatea Seini

Ieri seară, ceasul negru a bătut pentru un bărbat şi două femei la ieşire din localitatea Seini, aproape de limita ce desparte Maramureşul de Satu Mare. Cei trei au fost implicaţi într-un grav accident de circulaţie în urma căruia unul dintre şoferi şi un pasager sunt în stare foarte gravă la secţia de terapie intensivă a Spitalul Judeţean „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare.

Accident cauzat de o depăşire

Două autoturisme VW Passat ce se îndreptau spre Baia Mare s-au ciocnit, primele cercetări arătând că tragedia s-a petrecut din cauza unei depăşiri. Unul dintre şoferi, aflat singur în maşină, a încercat să depăşească celălalt autovehicul însă l-a acroşat şi l-a împins spre marginea carosabilului. Maşina aruncată, în care se aflau două persoane, a derapat în urma impactului şi a intrat într-un stâlp de la marginea drumului. Din autovehiculul care a provocat accidentul a zburat motorul, iar caroseria s-a făcut praf.

Cei mai afectaţi au fost şoferul de 28 de ani din VW-ului care a intrat în depăşire şi unul dintre pasagerii celuilalt autovehicul, o femeie de 45 de ani. A treia victimă este fiica femeii, de 19 ani. Ea a fost găsită conştientă şi a fost internată la secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Trei echipaje de la Ambulanţa Maramureş şi două de la serviciul judeţean din Satu Mare au plecat spre locul accidentului, în ajutorul victimelor.