Accidentul de la Valea Călugărească a băgat spaima în călătorii acceleratului 1661

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilul accident de la Valea Călugărească, în care şi-a pierdut viaţa Alexandra Cosmina Dimofte, a băgat spaima în mai toţi călătorii care merg, de obicei, cu acceleratul 1661, pe

Teribilul accident de la Valea Călugărească, în care şi-a pierdut viaţa Alexandra Cosmina Dimofte, a băgat spaima în mai toţi călătorii care merg, de obicei, cu acceleratul 1661, pe ruta Bucureşti-Buzău-Focşani-Iaşi. Astfel, ieri după-amiază, trenul de Iaşi a plecat aproape gol de la peronul Gării de Nord.

Pe locul 84, ocupat în "trenul morţii" de tânăra de 17 ani din Focşani, care şi-a pierdut viaţa după ce a fost străpunsă de o şină de cale ferată, stătea un tânăr din Buzău. În momentul în care a aflat povestea acestui loc, din superstiţie, călătorul s-a mutat grăbit într-un alt compartiment.

O femeie, care-şi condusese la tren o rudă, ne-a declarat că n-ar mai fi în stare să mai călătoarească cu trenul, cel puţin o vreme. "Cum să mai merg cu CFR-ul după ce s-a întâmplat!?! Mi-e frică, de ce să nu recunosc!", a mai spus femeia. Vizibil afectat de tragicul eveniment era şi unul dintre "naşi".

El a refuzat însă să vorbească, spunându-ne doar că îi ştia foarte bine pe colegii săi controlori care s-au aflat sâmbătă în trenul deraiat lângă Valea Călugărească. Alexandra Cosmina Dimofte, decedată în tragicul accident, va fi înmormântată, astăzi, la Cimitirul Nordic din Focşani.