Jandarm plecat la furat de poşete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jandarm din Cluj este cercetat fiind acuzat că, la sfârşitul săptămânii trecute, beat fiind, a participat la furtul unei poşete într-un bar din oraş. O tânără a sesizat, duminică,

Un jandarm din Cluj este cercetat fiind acuzat că, la sfârşitul săptămânii trecute, beat fiind, a participat la furtul unei poşete într-un bar din oraş. O tânără a sesizat, duminică, poliţia că i-a dispărut poşeta într-un bar din Cluj-Napoca. În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit presupusul autor, acesta fiind Daniel N., 24 de ani, din localitatea Feleacu. Ulterior, poliţiştii au aflat că la furt a participat şi un coleg de-al lor din MAI, Viorel C., 30 de ani, sergent angajat la UM0827 Cluj-Napoca Jandarmi.
Conform sursei citate, Daniel N. şi Viorel C. erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Daniel N. a sustras poşeta, iar după ce au ajuns în stradă, jandarmul a fost de acord ca toate bunurile din poşetă să fie aruncate, iar telefonul mobil amanetat. Daniel N. este urmărit penal pentru furt calificat, iar Viorel C. pentru tăinuire.