Dacia ia cu asalt Australia. Pe ce modele se bazează constructorul de la Mioveni pe această piaţă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duster Oroch va fi în oferta Dacia pentru Australia FOTO renaultgroup.com

Importatorul Renault din Australia, Ateco Group, a comunicat că în acest an vor începe să fie livrate primele unităţi Dacia pe această piaţă, confirmând astfel lansarea mărcii low-cost a grupului francez la Antipozi.

Produsele Dacia îşi continuă expansiunea la nivel mondial odată cu sosirea iminentă a firmei româneşti pe piaţa australiană, care tocmai a fost confirmată de importatorul Renault pe această piaţă, grupul Ateco.

Până acum, această companie a importat doar modele Renault, cu o gamă formată în principal din vehicule utilitare, cum ar fi Kangoo şi Kangoo ZE, Trafic şi diverse variante ale Master, în timp ce oferta sa de autoturisme este limitată la Mégane RS şi la crossover-urile Koleos şi Captur.

Catalogul Dacia de pe această piaţă va fi destul de interesant, întrucât nu numai modelele mărcii româneşti prezente în Europa vor fi comercializate, ci şi unele modele din catalogul Renault comercializate pe alte pieţe, precum Renault Duster Oroch, pickup-ul bazat pe Dacia Duster care este livrat în America de Sud, arată motorsactu.com. Oricum, Duster, Sandero şi Sandero Stepway vor fi în oferta Dacia pentru piaţa australiană. 

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”