EMOŢIONANT Un altfel de rămas bun: despărţirea dintre câinele Figo şi partenerul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O altă imagine cu un conţinut sfâşietor circulă pe reţelele de socializare. La înmormântarea ofiţerului Jason Ellis, de la unitatea canină a Departamentului de Poliţie din Ohio, SUA, se observă incredibila legătură care se creează între doi parteneri, omul şi câinele.

Ofiţerul în vârstă de 33 de ani a fost ucis într-o ambuscadă suspectă în cursul zilei de sâmbătă şi a fost înmormântat la scurtă vreme după. Partenerul canin al lui Ellis, Figo, care lucra cu el să găsească droguri şi alte substanţe ilegale, nu s-a dezlipit de sicriul ofiţerului, notează „Huffington Post“

Această imagine a fost postată pe Reddit, unde a devenit imediat populară. „Câinii pot mirosi când ceva sau cineva este mort, şi îşi iau rămas bun. Mai mult ca sigur că a simţit că este Ellis în sicriu“, spune un comentariu de pe Reddit.

Şeful poliţiei Rick McCubbin a mărturisit pentru „Associated Press“ că Figo şi Ellis au fost „parteneri în adevăratul sens al cuvântului“. Câinele poliţist se va retrage din activitate şi va locui cu familia ofiţerului decedat.