Vladimir Putin şi-a omorât timpul cântând la pian, în aşteptarea preşedintelui chinez VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Putin cântă la pian

Aflat la Beijing cu prilejul unui summit economic internaţional, preşedintele rus Vladimir Putin, a cântat la pian în pauza dintre două întâlniri cu omologul său chinez Xi Jinping.

Sosit la reşedinţa Diaoyutai pentru o întrevedere cu preşedintele Xi Jinping şi alţi lideri prezenţi la reuniune, liderul de la Kremlin — care şi-a mai demonstrat şi în alte ocazii abilităţile de pianist — a interpretat la pian fragmente ale unor cântece din epoca sovietică despre Moscova şi Sankt Petersburg. 

Liderul de la Kremlin a interpretat imnul neoficial al capitalei ruse, „Ferestrele Moscovei“ şi a încheiat cu cel al oraşului său natal, Sankt-petersburg, fără să pară deranjat că pianul părea dezacordat. 

În 2014, de Ziua Studenţilor, preşedintele Rusiei a cântat la Institutul de Fizică din Moscova melodia „Moscow Windows”. 

Fostul agent KGB în vârstă de 64 de ani nu pierde nici un prilej pentru a atrage atenţia. Imaginile cu el călare pe cal în Siberia, pilotând aeronave de luptă sau coborând cu submarinul în lacul Baikal sau în Marea Neagră au făcut înconjurul lumii.