O familie de moldoveni s-a trezit cu un camion în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-ul avariat

În urma impactului puternic un perete al casei a fost deteriorat în întregime, iar şoferul a rămas blocat în cabina camionului. Locuitorii casei afectate au scăpat nevătămați.

Un camion încărcat cu prundiş a distrus practic în întregime o casă din satul Peresecina, raionul Orhei. Şoferul a fost transportat în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs în seara de miercuri, 28 decembrie. Maiorul de poliţie Dumitru Croitor, de la Comisariatul de Poliţie Rutieră Orhei, a declarat pentru Info-Prim Neo că vehiculul se deplasa spre Chişinău. Într-un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului, a accidentat un alt automobil şi a intrat într-o casă de pe marginea drumului.

În urma impactului puternic un perete al casei a fost deteriorat în întregime, iar şoferul a rămas blocat în cabina camionului. La faţa locului s-a deplasat o echipă de descarcerare, care a avut nevoie de mai bine de o oră pentru a-l scoate dintre fiare. Şoferul a fost diagnosticat cu multiple traumatisme şi a fost transportat de urgenţă la spital. Proprietarii casei au scăpat nevătămaţi.

Potrivit versiunii preliminare, şoferul a pierdut controlul camionului pentru că ar fi cedat frâna. Cazul este cercetat.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md